Opgelet! Deze pagina is nog in onderhoud. Twijfel niet ons te contacteren bij dringende vragen!

Veelgestelde vragen
Hieronder vind je een greep uit jullie meest gestelde vragen. Zijn sommige zaken toch nog niet duidelijk of heb je nog een compleet andere vraag, stuur dan gerust een mailtje. We beantwoorden zo spoedig mogelijk je vraag.

1 Over bestellingen
1.1 Als ik bestel, wanneer komt mijn pakketje dan toe?
Vanaf het moment van de betaling wordt je pakket opgestuurd binnen de 48 uur. Hoe sneller je betaalt, hoe sneller het bij jou terecht komt.

1.2 Kan ik een online bestelling (gratis) afhalen?
Online bestellingen kunnen gratis afgehaald worden in onze toonzaal te Sint-Niklaas. Je ontvangt steeds een mailtje als je pakketje klaar ligt. Je kan langskomen tijdens de openingsuren of na afspraak.

1.3 Wat zijn de online betaalmogelijkheden?

2 Over terugzendingen
2.1. Mag ik een product terugzenden indien het niet voldoet aan mijn verwachtingen?

Niet tevreden geld terug - herroepingsrecht?

Uiteraard! In het kader van de verkoop op afstand heb je het recht om af te zien van de aankoop. Hiervoor kan geen boete aangerekend worden en je hoeft geen reden op te geven. Het terugsturen gebeurt binnen de veertien (14) kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering. Na een verwittiging via telefoon of mail worden de goederen op eigen risico én kosten, in onbeschadigde en ongebruikte toestand, teruggestuurd naar Georgette, tav Ruth Grootjans, Nieuwstraat 88, 9100 Sint-Niklaas, België. Stoffen kunnen teruggestuurd worden vanaf een minimumlengte van 50 cm en patronen moeten ongeopend zijn. Bij ontvangst van het pakket maken we het geld, na goedkeuring van het product, per overschrijving over.

3 Over cadeaubonnen
3.1 Mijn cadeaubon is vervallen. Wat nu?
3.2 Hoe gebruik ik mijn cadeaubon in de online shop
3.3 Kan ik geld terugkrijgen op een cadeaubon?

4 Over het onderhoud van aangekochte stoffen
4.1 Moet ik mijn nieuwe aangekochte stoffen wassen voor ik ze gebruik?

Het is aangeraden de stoffen te wassen voor je ze verwerkt. Zowel katoen als tricot hebben een klein krimppercentage. Doe je het niet, kan het zijn dat je afgewerkt product na de eerste wasbeurt toch ietsje verkleind is. En dat zou pas echt zonde zijn. Een gewaarschuwde vrouw/man is er twee waard!

5 Over Georgette Magasin (De toonzaal)
5.1 Wanneer kan ik langskomen?
5.2 Hoe maak ik een afspraak?

6 Over verkoop B2B en kortingen
6.1 Krijg ik korting op mijn bestelling als ik een btw nummer heb.
Wij richten ons op de verkoop aan particulieren. We geven geen kortingen of speciale prijzen aan personen met een btwnummer.

7 Over ecologische stoffen