Als grote liefhebber van vogels, klassieke Japanse kunst, Art Nouveau & Art Deco geïnspireerde motieven kan-ik-niet-anders dan de nieuwste collectie van Cloud9 Fabrics geweldig vinden! Als ontwerpster moet ik zelfs toegeven dat er diep vanbinnen een sprankeltje jaloezie huist. Positieve jaloezie, die we misschien beter kunnen omschrijven als 'bewondering'! ;-)

Ik heb het over 'Tsuru', ontworpen door Rashida Coleman-Hale. 
Een deel van haar jeugd verbleef Rashida in Tokyo, Japan. De indrukken die ze daar heeft opgedaan hebben duidelijk haar werk en stijl bepaald. Ook voor Tsuru, wat het Japanse woord voor kraanvogel is. De collectie bevat de idealen van de klassieke Japanse schoonheid en puurheid maar dan gebracht met een moderne funky toets.

Nood aan een fris naaiproject? Op de blog van Cloud9 Fabrics vinden we maar liefst 7 projecten om de Tsuru stofjes te integreren in onze keuken! Klik hier en ondek 'Tsuru in the Kitchen'!

Een voorliefde voor patchwork? Bezoek dan ook eens de blog van Rashida. Naast haar ontwerptalent heeft ze ook de naaigave geërfd van haar moeder en grootouders die kleermakers waren. Voor nog extra inspiratie kan je eens snuisteren op haar Pintrest. De moeite!!