Essential Care heeft een eenvoudige missie, nl de meest pure huidverzorgingsprodukten ter wereld creëren.  Als familiebedrijf gevestigd in Engeland dragen ze niet alleen het welzijn van de mens hoog in het vaandel, maar ook het behoud van de natuur. Het spreekt dan ook voor zich dat ze met zoveel mogelijk biologische bestanddelen werken.  Daarbij sluiten ze geen compromissen, en dat blijkt uit de verschillende awards die het merk ondertussen werd toegekend.  Hun paradepaardje is echter de erkenning en het certificaat dat hen werd toegekend door The Soil Association, dat één van de strengste keurlabels is waarbij minstens 70% van de gebruikte werkstoffen biologisch moet zijn.  Duidelijker kan het niet zijn!

Essential Care heeft ook een make-up-lijn die voornamelijk mineraal is, en die niet alleen schoonheidsfoutjes verdoezelt maar daarbij ook uw huid en het milieu respecteert.  Zo heeft hun lippenstift een romige structuur die de lippen voedt met een overvloed aan plantaardige oliën, jojoba en (fairtrade) karitéboter:  een échte verwennerij voor de gevoelige huid van de lippen. Alle make-up producten zijn vrij van toxische chemicaliën, en worden bovendien met de hand gemaakt om de grootste zorg en de houdbaarheid te verzekeren.  Wat verpakking betreft kiest Essential Care resoluut voor "beperk & recycleer".  Belangrijk voor vegetariërs om te weten is dat Essential Care geen karmijn (lees: geplette kevers) bevat, een element dat ook niet-vegetariërs zal overtuigen.
Uiteraard zijn ook hun make-up producten "multifunctioneel":  een lippenstift kan gerust gebruikt worden als blush (gebruik hiervoor je vingertoppen en bouw de kleur geleidelijk op), een oogpotlood kan ook dienen om je wenkbrauwen te accentueren en vice versa.  Dat een volledig natuurlijk product met veel gemak kan concurreren met haar collega's blijkt uit de finaleplaats in de prestigieuze 'Eco Cosmetic Executive Women Awards 2013'.

En waarom vertellen we dit allemaal?  Welnu:  iedereen die bij Georgette een bestelling plaatst tussen 12 en 19 mei 2013 maakt sowieso kans op een make-up pakket van Essential Care*.  Dat bestaat uit een lippenstift (keuze uit 7 heerlijke kleuren), een lippenpotlood en een oogpotlood (bruin of zwart).  Maak alvast plaats in je toilettas want misschien ben jij wel dé gelukkige!

Essential Care

Om jullie alvast te overtuigen van de kwaliteit van Essential Care voegen we aan de eerste 10 bestellingen een staaltje dagcrème toe, op basis van rozenblaadjes en duindoornbessen, geschikt voor elk huidtype.  Bovendien krijgen de 10 eerst bestellingen een kortingsbon van 10% waarmee ze zich helemaal kunnen laten gaan in de webshop van BioReine.

Heb je vragen of ben je
geïnteresseerd in de producten van BioReine?  Aarzel niet om hen te contacteren, en op hun website vind je alle producten in de webshop, en zelfs verkooppunten bij jou in de buurt!

winnaar

*winnaar getrokken op 20 mei 2013