Een kleine maand geleden deden we een oproep via onze FB-pagina naar naaisters die graag met tricot werken. Kort daarna liep de mailbox vol met leuke ideetjes. Na veel wikken en wegen (en jammer genoeg ook het teleurstellen van een aantal lieve mensen) kozen we ervoor om 4 verschillende blogloze naaisters te laten schitteren op de blog van Georgette. Aan enthousiasme ontbrak het niet bij de dames. En dat we trots zijn op het resultaat!

Vandaag bijt Tina H. de spits af van de Georgette's Tricot Thursday blogronde! Toen de foto's in de mailbox vielen, deden die ons spontaan glimlachen. :-) Er was er precies eentje content én in vorm! Kijken jullie mee?

_

Ruth vroeg om iets te maken met één van de mooie tricotstofjes uit de nieuwe collectie van Nosh Organics. Ik naai heel graag met tricot, zeker voor de kindjes. Het was al een tijd geleden dat ik nog iets voor Bas (5) had gemaakt, dus daarom liet ik hem eens mee kijken naar de nieuwe stoffen. Hij koos direct voor de petrolblauwe fototoestellen en hij had ook al ineens een hele lijst wensen (een jas!, nee een broek!, of een vestje?) maar uiteindelijk is het toch een t-shirt geworden.

Georgette's Tricot Thursday

Click! - Petrol is een heel zacht en soepel vallend stofje. Het t-shirt is een eenvoudig model (Ottobre Winter 2013) omdat ik vind dat de stof dan het mooist uitkomt. De hals, mouwen en onderkant heb ik afgewerkt met een boord, ik vind het heel mooi als je geen enkele naad ziet zitten.

Georgette's Tricot Thursday

En ik denk dat het fotomodel er zelf heel blij mee is :-)

Stay tuned voor meer inspiratie ten top. Vijf weken lang stellen vier Georgettelovers én Tricotlovers jullie hun project voor in een van de stofjes uit de AW2014-2015 collectie van Nosh Organics. Eén voor één pareltjes net zoals de stofjes zelf! Kan je niet meer wachten om er zelf in te vliegen? Bestel dan snel jouw favoriete tricotstofje via de webshop van Georgette!

28/09: Barbara B. toont een Zonen09 hack in Cherry Friends - Orange gecombineerd met Polka Dots - Blush voor dochterlief.
04/09: Hilde W. verwerkte Click! - Petrol gecombineerd met Stripes - Petrol in een super cool hemdje voor de stoere zoon.
11/09: Liesbet R. kon Cherry Friends - Croco niet weerstaan en ging voor een Natty Top voor zichzelf!
18/09: Barbara B. sluit af met een originele Zonen09 Charlie in Click! - Yellow speciaal op maat van haar Metekind.