Heb je een kast vol mooie stoffen en blijven patronen onaangeroerd door je drukke agenda? Ben je misschien een ijverige starter, maar stel je de afwerking van je naaiproject steeds uit? Of blijkt een huis vol schattige bengels toch niet de ideale werkplek?

Schrijf je dan snel in voor Georgette’s Cosy Co-sewing op zondag 6 mei en/of zondag 3 juni, in Fabrieck te Sint-Niklaas. Een heerlijk dagje co-sewing met gelijkgezinden op een inspirerende locatie!

Een heerlijk dagje co-sewing 

Of je nu net de laatste knoop hebt aangezet op je eerste creatie of je naaimachine steeds een strak ritme volgt: alle makers met (basis)ervaring zijn welkom op Georgette’s Cosy Co-sewing.

Breng je naaimachine, patronen, stoffen en benodigdheden mee en wijd een volledige zondag aan een of meerdere naaiprojecten of ander handwerk. Georgette’s Cosy Co-sewing is geen workshop of les, maar onder de aanwezigen vind je hoogstwaarschijnlijk iemand die je wilt helpen met een gouden tip.

Met een sfeervol muziekje op de achtergrond en een twintigtal gelijkgezinden, maken we er niet alleen een productief, maar ook gezellig dagje co-sewing van. ‘s Middags genieten we samen van een (h)eerlijk homemade vegetarische lunch en in de namiddag is er zoetigheid om je vingers bij af te likken.

Georgette x Fabrieck

Fabrieck, de geknipte locatie

Georgette's Cosy Co-sewing gaat door op de toepasselijke locatie Fabrieck, in Sint-Niklaas. De voormalige breigoedfabriek werd omgevormd tot een ruime multifunctionele ruimte met veel lichtinval. Een inspirerende plek waar je tijdens Georgette’s Cosy Co-sewing op een ontspannen manier jouw creativiteit kunt (her)ontdekken en je naai- en handwerk skills kunt bijschaven in aangenaam gezelschap.

Reserveer je plek

Haal je stoffen uit de kast, pak je naaimachine en get together! Tijdens een Georgette’s Cosy Co-sewing is er plaats voor 25 deelnemers. Wacht dus niet te lang en schrijf je snel in voor deelname op zondag 6 mei en/of zondag 3 juni. Ik kijk ernaar uit om jou te verwelkomen.

Ik schrijf me in

Praktisch

Georgette x Fabrieck

Algemeen

 • Prijs: 65 euro
 • Inclusief koffie, thee en frisdranken 
 • Inclusief een (h)eerlijke homemade vegetarisch lunch en zoetigheid
 • Maximum aantal deelnemers: 25
 • Aankomst: tussen 9 en 10 uur | Einde: 18 uur

Locatie

Kalkstraat 62B, 9100 Sint-Niklaas
 • Volg de brede gang naast de prachtige art deco-woning en wandel recht Fabrieck binnen. 
 • Fabrieck is gelegen op 10 minuten wandelafstand van het treinstation van Sint-Niklaas en de centrale bushalte van De Lijn.
 • Kom je met de auto? Extra info rond parkeren volgt na inschrijving.

Wat breng je mee

 • Je handwerkproject naar keuze en de nodige stoffen en patronen
 • Je naaimachine en/of overlock
 • Je naaikoffer met scharen, naalden, speldjes…
 • Alle andere extra benodigdheden zoals Vlieseline, knopen, ritsen...

Algemene voorwaarden

Je inschrijving is pas geldig nadat we je betaling goed hebben ontvangen. Je krijgt hiervan een bevestiging via e-mail. Heb je nog een cadeaubon liggen van Georgette? Dan kan je deze gebruiken voor je inschrijving. Bij annulatie of afwezigheid wordt het inschrijvingsgeld niet terugbetaald.

Georgette behoudt zich het recht om Georgette's Cosy Co-sewing te annuleren door een te laag aantal deelnemers of andere omstandigheden die een goed verloop in de weg zouden staan. Als dit voorvalt, dan krijgen alle ingeschreven personen hun inschrijvingsgeld terugbetaald.Schrijf je nu in